Magunkról

1990-ben alakult, 100 %- ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

Több tízéves gyakorlati múlttal rendelkezünk. Az elmúlt évek során sikerült szinte minden takarítással kapcsolatos feladatot kipróbálni.

 

Speciális területeken szerzett gyakorlattal rendelkezünk: - környezetbarát vegytisztítás, - irodaházak, -üzemek, - tisztatér takarítása, fertőtlenítése, - portaszolgálat, - ügyeletes takarítás, - napitakarítás és nagytakarítás, - síkosságmentesítés, - lépcsőháztakarítás.

 

Elsősorban irodaházak napi takarításával és nagytakarításával foglalkozunk, akár több tízezer négyzetméteren.  Partnereink között tudhatunk olyan céget, akinek elsősorban reprezentatív jelleggel van szükségre irodára. Ezen piperetakarítást is 20 éve megelégedéssel tudjuk végezni.

 

Az elmúlt öt évben, sikerült tapasztalatot szerezni az üzemek, gyárak, tisztaterek tisztításában, ahol szintén sikeresen helyt álltunk és napjainkban ez a területet is fel tudtuk a maximumra fejleszteni.

 

Kiépítettünk egy jól működő rendszert tisztítószerek, gépek és különböző anyagok beszerzésével.

Partnereinket maximálisan ki tudjuk szolgálni a piacon megjelenő legújabb eszközökkel, vegyszerekkel.

Üzletpolitikánk részét képezi a személyes kapcsolattartás és a megrendelő igényeinek maximális figyelembevétele és teljesítése.

 

Vállalkozásunk az egész ország területén működik

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot

Állunk rendelkezésükre