Piperetakarítás, aprólékos munkafolyamat

Napi takarítás munkafolyamatai:

Pókhálózás, leszemetelés, (a szemét gyűjtőhelyre való szállítása), nylonzsák csere a szemetes edényekben, bútorok, berendezési tárgyak, ablakpárkány portalanítása, az adott területen porszívózás, vagy felmosás. Mellékhelyiségek: konyhák, mosdók, WC-k, piszoárok, falikutak fertőtlenítése, vízkőoldása; csapok, tükrök fényesre törlése, alapterület fertőtlenítő felmosása, higiéniai szerek pótlása; mosogatás kézzel, géppel .

A fentieken kívül mindennap kiegészítő feladatokat is végzünk: pl.: széklábak -, ajtókilincs környékén-, bejárati üvegajtó-, csempe törlés szükséges helyeken, ujjnyom eltávolítás, virágok öntözése, ápolása, hamus edények kiürítése, kimosása .

  •  Nagytakarítás, felújítás/ átalakítás után
  •  Rendezvények, zsúrok, partik előtti, utáni takarítás .
  •  Szőnyegtisztítás, többféle módszerrel .
  •  Ablaktisztítás, keretmosás .
  •  Ügyeletes takarító biztosítása .
  •  Fűnyírás, kertgondozás .
  •  Udvartakarítás .
  •  Higiéniai és egyéb irodai szerek beszerzése.

Szolgáltatásaink mindenkor a Megrendelő egyedi igényeihez és a takarítandó terület jellegéhez igazodik. A nap bármely szakában a hét minden napján, állunk az Önök rendelkezésére.

Lakásfelújítás? Bízza ránk az ezzel járó munkálatokat is!

Ingatlan eladás előtt sok tulajdonos dönt úgy, hogy felújítást szervez annak érdekében, hogy az ingatlan állapotán változtasson. A lakásfelújítás célja kettős. Egyrészt vonzóbbá és eladhatóbbá teszi az ingatlant, másrészt pedig annak az értékét is feljebb tornássza. Mielőtt elkészülnének az ingatlan hirdetéshez a fényképek, még szükség van egy kis átalakításra, de feledje a takarítást se!

lakásfelújítás lehet részleges vagy akár teljes körű is, mi felkészült, tapasztalt és hozzáértő csapattal vágunk bele minden projektbe! Lépjen kapcsolatba cégünkkel, ha a lakásfelújítást és a takarítást is szeretné egy és ugyanazon cégre bízni! Miért bízza ránk mindkét feladatot? Lelkiismeretesen végezzük a feladatot a festéstől kezdve a burkoláson át a csőcseréig. Már csak takarítani kell. Mi tudjuk, hol vannak azok a helyek, amiket egy laikus nem vesz számításba, minden részletre kiterjedően kitakarítunk és makulátlanul tisztán, sőt, higiénikusan adjuk át az ingatlant. Ennek később megtérül az ára, mert az érdeklődők is észreveszik majd az átlagon felüli állapotot és tisztaságot.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakásfelújítással kapcsolatban is számíthat ránk!

Lakásfelújításkor gyakran óriási felfordulással, kosszal kell számolni, különösen akkor, ha nagyobb átalakításról van szó, ezért a munkálatok befejezésekor mindenképp szükség van takarításra. A legtöbb ingatlantulajdonosnak a munka, bevásárlás és az egyéb teendői mellett nincs túl sok ideje arra, hogy ezzel foglalkozzon, sokan mégis megpróbálják. Ez esetben nem igazán végeznek hatékony munkát, ráadásul így teljesen leterhelik magukat, ez pedig kimerültséghez vezethet. Amennyiben Ön is lakásfelújítás előtt áll, az ezzel kapcsolatos takarítást inkább bízza ránk!

Ameddig Ön a teendőivel foglalkozik, ez idő alatt gondoskodunk a rendrakásról, felületek tisztításáról, így nincs szükség arra, hogy túlterhelje magát. Szakembereink alapos munkát végeznek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön mihamarabb élvezhesse felújított otthona harmóniáját. Áraink kedvezőek, így amiatt sem kell aggódni, hogy a felújításra szánt összeg jelentős mértékben továbbnőne.

Lakásfelújításkor is bátran keressen minket, hiszen tevékenységi körünk bővülésének köszönhetően akár a komplett munkálatot is ránk bízhatja! Bővebb információkért, a szolgáltatás igénybevételéért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Az új évben szeretné megbízható szakemberre bízni otthona takarítását?

Nagyon sok ember egyszerűen képtelen időt szakítani otthona takarítására, ugyanis a munkahelyi és egyéb teendők ezt megakadályozzák. Egyesek mégis megpróbálnak, akár rövid idő erejéig is foglalkozni a rendrakással, tisztítással, azonban kapkodva nem lehet alapos munkát végezni. Ha Ön is hasonló helyzetben van már jó ideje, az új évben bízza szakemberre otthona takarítását!

Ameddig Ön a teendőivel foglalkozik, mi gondoskodunk otthona alapos takarításáról, így a hosszú munkanap után tiszta környezetbe térhet haza. Ez mindenképp pozitív hatást fog gyakorolni közérzetére, ráadásul amiatt sem kell aggódnia, hogy túlvállalná magát, ha Ön végezné a takarítást. Cégünk százszázalékban megbízható emberekkel dolgozik együtt, így biztos nem érhetik kellemetlen meglepetések hazatérte után.

A takarítással kapcsolatban ránk hosszú távon számíthat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és segítségünket kérné, vagy kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Takarítás: készüljön az ünnepekre a segítségünkkel!

Karácsony előtt általában rengeteg a teendő; az ember azt sem tudja, hol áll a feje. A sütés-főzés, az ajándékok beszerzése, csomagolása, elrejtése, a fa megvásárlása és díszítése minden időt elvesz, és mire eljön az ünnep, mindenki fáradt, és a legszívesebben csak pihenne. Ha ehhez még a takarítás is hozzájárul, akkor nem szabad csodálkozni azon, hogy a legtöbb embernek a kedve is elmegy az egésztől.

Manapság egyre többen választják az otthoni, családi karácsonyozás helyett az utazást, és a fentiek tekintetében ebben nincs semmi különös. Ha viszont Ön az otthoni karácsonyozásra szavaz, és legalább a feladatok egy részétől megszabadulna, bízza cégünkre a takarítást! Mire eljön az ünnep, az otthona ragyogni fog a tisztaságtól, Ön pedig valamivel pihentebben és sokkal nyugodtabban várhatja az ajándékok bontogatását és a karácsonyi vacsorát!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné ránk bízni a karácsony előtti takarítást, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Takarítás vendégvárás idején? Bízza ránk!

Az ünnepek táján sokan utaznak látogatóba rokonokhoz, barátokhoz, töltenek egy kis időt azokkal, akiket év közben nem, vagy csak ritkán látnak. Ebben az időszakban sok dolgot kell menedzselni egyszerre, így jól jön, ha bizonyos feladatokat átháríthatunk másra, mint például a takarítást. A takarítás időigényes és fárasztó feladat, amit bizonyára Ön sem szeretne felületesen elvégezni. Bízza ránk a lakás rendbetételét, és Ön pedig foglalkozzon a többi teendő elintézésével a listáján!

Cégünk már nagy gyakorlattal és kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a takarítás terén, ennek köszönhetően irodák, irodaházak takarítását is rendszeresen vállaljuk. A lakásokkal is könnyedén megbírkózunk, korrekt és megbízható munkát végzünk, Önnek és vendégeinek pedig már csak élvezni kell a makulátlan tisztaságot!

Keressen minket bizalommal az ünnepek előtt vagy után is, hogy maradjon ideje az igazán fontos dolgokra, bízza ránk a takarítást! Kérjen személyre szabott árajánlatot a megadott elérhetőségeinken!

Hirdeti az ingatlanát? A takarításról se feledkezzen meg!

A lakáspiac változatlanul teljes fordulatszámon pörög, egyaránt nagy a kereslet és a kínálat eladó ingatlanokkal kapcsolatban. Aki úgy dönt, hogy szeretné értékesíteni az ingatlanát, annak gondolnia kell arra, hogyan tegye azt még vonzóbbá. A tisztaság és a rendezettség alapvető követelmény. Hiába vannak az ingatlannak jó adottságai, a vásárlókat el fogja riasztani, ha egy igénytelen lakásba, házba lépnek be.

Keresse bátran takarító cégünket, ha nem szeretne saját idejéből áldozni a takarításra, és bízza ránk ezt a feladatot! A csapatunk már minden jellegű takarításban gyakorlott és Önnek is segíteni tud abban, hogy minden makulátlanul tiszta legyen. Mire megérkeznek az első érdeklődők, mi felporszívózunk, portalanítunk, vízkőtlenítünk, az egész ingatlant rendbe szedjük és vonzóvá, otthonossá varázsoljuk. Ne rontsa az esélyeit egy rendetlen és koszos lakással!

Lépjen kapcsolatba takarító cégünkkel a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen takarítást eladásra meghirdetett ingatlanába!

Gyerekek mellett nem jut idő az alapos takarításra? Keressen minket!

Egy gyermekkel szinte állandóan foglalkozni kell, és kisebb korában folyamatos felügyeletre szorul, így nem csoda, ha a szülőknek emellett gyakran nem marad idejük az alapos takarításra. A higiénia pedig nagyon fontos a gyerekes családoknál is, hiszen a kicsiknek különösen szükségük van a tiszta környezetre. Ha Önnek sem jut ideje a takarításra gyermeke mellett, bízza ránk otthona higiéniáját!

Ameddig Ön gyermekével foglalkozik, addig mi gondoskodunk otthona tisztaságáról, így nem kell kompromisszumot kötnie a felfordulással. A takarítással igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül végezni, így gyermeke délutáni alvását nem zavarhatják meg kollégáink a munkájukkal. Otthonának egyetlen négyzetcentimétere sem marad érintetlenül, munkatársaink alaposan, precízen takarítanak, garantáljuk, elégedett lesz a végeredménnyel.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne gyermekével többet foglalkozni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és bízza ránk a takarítást!

Rendeljen rendezvénytakarítást a parti előtt és után is!

Partit szervez, és szeretné, ha minden makulátlan lenne az érkező vendégek számára? Egy esemény csak akkor lesz igazán igényes és szerethető is, ha az olyan alapvető feltételek, mint amilyen a tisztaság és a higiénia, adottak.

A rendezvénytakarítást bízza profikra, ha valóban elégedett szeretne lenni az eredménnyel! Takarításban járatos csapatunk nemcsak irodákban, magánházakban teljesít szolgálatot, de a rendezvénytakarítás területén is magas szintet képes produkálni.

Ha minket választ erre a feladatra, biztosíthatjuk, hogy a helyszín rendezvény előtti és utáni állapota megegyezik majd, vagyis tökéletesen tiszta lesz. A parti előtt és után is takarítunk, hogy Önnek ezzel már ne kelljen törődnie, és hogy a szervezés minden pontját nyugodtan kipipálhassa.

A munkánk nyomán minden csillogni fog, a helyszínt pedig úgy adhatja át, hogy az rendezett és tiszta állapotban lesz. Amennyiben szüksége van rendezvénytakarításra, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot!

Új szolgáltatót keres takarításhoz? Válasszon minket!

A takarítás ugyan egyszerű feladatnak tűnik, amit nem lehet elrontani. Azonban, ahogyan minden mást is, ezt is lehet rosszul csinálni. Lehet, hogy Ön ezzel már szembesült is? Nincs megelégedve a jelenleg foglalkoztatott csapattal, mert azok hanyag módon végzik a takarítást? Ha valami nem működik, akkor a megoldás egy új szolgáltatás kipróbálása.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha takarításhoz szeretne megbízható céget szerződtetni és adjon egy esélyt nekünk! Az kétségtelen, hogy profikra bízza a tisztaság megteremtését, hiszen több, mint 25 éve foglalkozunk ilyen jellegű szolgáltatásokkal. Szakmailag képzett, elhivatott, precíz kollégáinkkal a napi és a nagytakarítással járó elvárásoknak maximálisan eleget teszünk. Nem marad por a széklábakon, csillog a padló, ragyog az ablak, tiszta és higiénikus terek, rendezett környezet marad utánunk.

Amennyiben ilyen takarításra van szüksége és ilyen szolgáltatásokra tart igényt, ne habozzon felkeresni minket a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és kérjen bővebb tájékoztatást!

Új házba költözött? Keressen bennünket a takarítással kapcsolatban!

Amikor az ember új házba költözik, rengeteg tennivaló van: ki kell dobozolni, muszáj elrendezni a bútorokat, és még a hivatalos bejelentkezéssel, ügyekkel is szükséges foglalkozni. Ennyi feladat mellett sajnos nem igazán marad idő az alapos takarításra, pedig szükség van erre is, hiszen az előző lakók nem feltétlenül tisztán és rendezetten adták át az ingatlant. Ha Ön is új lakásba költözött, és az alapos takarítást inkább szakembereke bízná, keressen bennünket bizalommal!

Ameddig Ön a hivatalos ügyeket intézi és a pakolással foglalkozik, addig kollégáink gondoskodnak új otthona makulátlan tisztaságáról. Szakembereink a maximumot nyújtják, alaposan, kellő körültekintéssel végzik feladataikat, így garantáljuk, elégedett lesz a takarítás végeredményével. Kollégáink a gyakorlatuknak köszönhetően gyorsan tudnak dolgozni, így nem kell sokat várnia arra, hogy élvezhesse új otthona tisztaságát.

Amennyiben szeretné igénybe venni takarítási szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Takarítás az udvaron is? Ránk bízhatja!

Akinek kertes családi háza van, annak arra is ügyelnie kell, hogy a ház környéke is rendezett, tisztán tartott legyen. Az udvar és a kert egy része ki van téve a járókelők bíráló tekintetének, így nem vet jó fényt a tulajdonosokra, ha elhanyagolt, szemetes, rendetlen az udvar.

Megesik, hogy nincs kedve vagy ideje az udvar rendszeres takarításával foglalkozni vagy egy idős embernek szeretne segíteni abban, hogy neki ne kelljen ezzel foglalatoskodnia? Erre a célra a legjobb profi szolgáltatást igénybe venni. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe segítségünket bármilyen jellegű takarításhoz, többek között udvar rendbe tételéhez is! Ha a ház már ragyogóan tiszta, jöhet a külső terület is! Milyen takarítási feladatokat bízhat ránk, ha az udvarról, illetve a kertről van szó? Egyrészt gondoskodunk arról, hogy a felesleges szemetet összegyűjtsük és kidobjuk, az udvart felseperjük, a használatban lévő kerti bútorokat, tárgyakat katonás rendbe állítsuk. Aminek szüksége van rá, azt megtisztítjuk, a füvet lenyírjuk, a zöldhulladékot elszállítjuk. Mire végzünk, rá sem fog ismerni a ház környékére!

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén és rendeljen takarítást az udvarra, a ház környékére is!

takarítási

Felújítás utáni takarítás? Bízza ránk a feladatot!

A tavaszi szezon a felújítások időszakát is jelenti: sok ingatlantulajdonos ilyenkor vág bele a legnagyobb átalakításokba azért, hogy otthonuk még komfortosabb és korszerűbb legyen. A munkálatok befejeztével, az esetek többségében jelentős mennyiségű kosz és hulladék gyűlik fel, aminek a felszámolására a hétköznapi teendők mellett nem igazán jut idő. Ha Ön is elfoglalt és szüksége lenne a felújítás utáni takarításra, keressen bennünket bizalommal!

Ameddig Ön dolgozik és egyéb teendőit végzi, addig mi gondoskodunk arról, hogy a felújítás után rend és tisztaság várja otthonában. A legapróbb részletekre is odafigyelünk a takarítás során, hiszen csak így lehet tökéletes az összkép. A takarításhoz olyan tisztítószereket használunk, amelyek az adott felületnek megfelelőek, így attól sem kell tartania, hogy a felújítás után valamilyen kár keletkezne az új bútor vagy padló felületén.

Válassza a könnyebb utat, ne terhelje túl magát a felújítás után, inkább vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és bízza ránk a takarítást!

Rendszeres takarításra van szüksége idős rokona számára? Keressen minket!

Az idős emberek számára már nem könnyű ugyanolyan energiával végezni a napi teendőket, mint fiatalkorukban. Sokszor nehézséget jelent egy szimpla bevásárlás is, nemhogy az olyan megerőltetőbb dolgok elvégzése, mint a takarítás.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe takarítással kapcsolatos szolgáltatásainkat, ha idős rokonáról szeretne gondoskodni! Segítünk abban, hogy a nagypapa, nagymama tiszta, rendezett, higiénikus otthonban tölthesse mindennapjait. A takarítást akár napi szinten is megrendelheti, ha úgy érzi, hogy szükség van rá. Takarító csapatunk lelkiismeretes munkát végez, felkészülten érkezik a helyszínre és tökéletes tisztaságot hagy maga után.

Mi vagyunk a megoldás, ha nincs ideje a munka és a család mellett rendszeresen segíteni a takarításban idős rokonának, de nem szeretné, ha bármiben hiányt szenvedne. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és rendeljen rendszeres takarítást cégünktől!

takarítás

Túlságosan elfoglalt egy nagytakarításhoz? Bízza ránk az ezzel kapcsolatos teendőket!

Hamarosan itt a tavasz, amikor is kivétel nélkül mindenki szeretne megvalósítani egy nagytakarítást, azonban sokaknak ezt nem teszik lehetővé az egyéb elfoglaltságaik. Az alapos nagytakarításhoz kellő időre, energiára van szükség, ezek a feltételek pedig a mindennapi munkavégzés és háztartásvezetés mellett nem igazán adottak. Ha Ön is elgyötört, fáradt munka után, azonban szeretné, hogy otthona átessen a szezonális nagytakarításon, forduljon hozzánk bizalommal!

Ha bennünket választ a nagytakarításhoz, Ön zavartalanul végezheti fontos teendőit a munkájával, vagy a családdal kapcsolatban, és mire hazatér, addigra makulátlan tisztaság és rend fogadja majd. Ilyen körülmények közé öröm hazaérkezni, teljesen másképp fogja magát érezni otthonában ezután. Velünk nem kell lemondania a nagytakarításról, hiszen mindenről gondoskodunk Ön helyett!

A nagytakarítást úgy végezzük, mintha a saját otthonunkról lenne szó, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

nagytakarítás

Segítünk a közelgő tavaszi nagytakarításban!

Az év vége mozgalmas időszak, ilyenkor a legtöbben vendégeket fogadnak, rokonlátogatásokat szerveznek. Az ünneplés nem marad nyomok nélkül és megkíván egy kiadós takarítást. Az újév eljövetele azonban sok új feladattal is járhat, ismét bele kell vetni magunkat a munkába, de lassan eljön a tavaszi nagytakarítás ideje is. Kinek van ilyenkor kedve és ereje a takarításhoz? Nem kell feltétlenül Önnek pepecselnie a tavaszi nagytakarítással, bízzon meg vele profikat!

Keressen fel minket bizalommal, és mi elvégezzük a tavaszi nagytakarítást is, úgy, hogy Önnek már csak annyi dolga marad, hogy élvezze az eredményét! Az alapvető takarítási feladatokon kívül az olyan dolgokat is ránk bízhatja, amiket egy átlagos hétvégi takarítás alkalmával nem szokott elvégezni. Megtisztítjuk az összes ablakot, csillogó és foltmentes ragyogást hagyva magunk után, a kereteket sem felejtjük el. Portalanítunk, szőnyeget tisztítunk, a bútorkárpitokat kitisztítjuk, elhúzzuk a bútorokat, kimossuk a függönyöket, leoldjuk a vízkövet a szaniterek felületéről, fertőtlenítünk.

Ha nem szeretne a takarítás gondjával is törődni, de igényli a tiszta otthont, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, hogy Önnél is minél hamarabb megkezdhessük a tavaszi takarítást!

Csillogó, tiszta rendezvényhelyszín az esemény után is? – Bízza ránk a takarítást!

Aki kellően jártas a rendezvényszervezésben, tisztában van azzal, hogy nemcsak az előkészületek során kell számos feladattal számolnia, hanem magán az eseményen, és még az után is! Főként a takarítás az, ami elengedhetetlen mozzanata egy rendezvény lezárásának, azonban ezt a feladatot inkább profikra bízzák, hiszen ők olyan állapotban adják vissza a helyszínt, ahogyan a szervezők átvették közvetlenül az esemény előtt. Ha Ön is ilyen profi csapatot keres, nem kell tovább kutatnia, hiszen jó helyen jár!

A rendezvények utáni takarítás terén több éves tapasztalattal és kellő gyakorlattal rendelkezünk, maximalisták vagyunk, ennek köszönhető alaposságunk és profizmusunk. Rendezvénytakarítási szolgáltatásunkat az ügyfelek alakítják, vagyis számunkra semmi sem lehet kihívás.

Eseményt szervez, és a rendezvény utáni takarítást profikra bízná? Szolgáltatásaink igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Csillogó, tiszta rendezvényhelyszín az esemény után is? – Bízza ránk a takarítást!

Nagytakarítás felújítás, átalakítás után is!

Tavasszal mindenfelé megkezdődnek az átalakítások, építkezések vagy éppen a felújítások. Ez az időszak már alkalmas arra, hogy a nagyobb munkákat is jó időben lehessen elvégezni, amivel így gyorsabban lehet haladni. Egyszerűbb és kényelmesebb így a munka, de attól még a végéről nem lehet megspórolni a takarítást. A hulladék, törmelék, por nem lesz kevesebb, ezért szükség van arra is, hogy valaki rendbe szedje a terepet a felújítás, átalakítás végén.

Keressen minket bizalommal, és bízza az átalakítás, felújítás utáni nagytakarítást egy tapasztalt takarító brigádra! Mit nyer azzal, ha minket választ és profikkal végezteti a nagytakarítást? Elsősorban időt, hiszen szervezetten, összeszokottan dolgozunk, egy átgondolt terv alapján. Nem hagyunk ki semmit, valamennyi felületet modern tisztítószerekkel és eszközökkel tisztítunk meg. Nálunk a nagytakarítás valóban alapos és mindenre kiterjed, így a kosznak nyoma sem marad.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és árajánlatot kérni nagytakarításra!

Nagytakarítás felújítás, átalakítás után is!

Szőnyegtisztítás, többféle módszerrel!

A szőnyegek alapvető kiegészítői  az otthonok berendezésének, de az irodákban, közösségi terekben is előszeretettel használják, mert hihetetlenül egyszerűen képesek barátságossá varázsolni egy helyiséget. Az elhanyagolt szőnyeg viszont egyszerűen csak igénytelen és hervasztó látvány. Szüksége van állandó törődésre, amit szőnyegtisztítással adhatunk meg neki.

Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy balul sikerült mozdulat, egy véletlen baleset folytán a gyümölcslé, az ebéd a szőnyegen köt ki, ráfröccsen a sár, a tinta, összekoszolja a festék vagy egy háziállat. A foltok eltüntetése legyen a mi dolgunk! Ha nem boldogul a szőnyegtisztítással, ne adja fel, szőnyege megmenthető, csupán egy elhivatott csapat és néhány korszerű eszköz szükséges hozzá!

Keressen fel minket bizalommal, és hagyja ránk a szőnyegtisztítást! A szőnyegek maradéktalanul foltmentesek és patyolat tiszták lesznek, ezt garantáljuk! Többféle módszerrel dolgozunk, hatékony tisztítószereket és megbízható takarítógépeket használunk minden egyes megbízásunkhoz! Lépjen velünk kapcsolatba honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és tisztíttassa szőnyegét profikkal!

Szőnyegtisztítás, többféle módszerrel!

Fűnyírás, kertgondozás nyáron is!

Egy kertnek törődésre van szüksége ahhoz, hogy igazán meg tudja mutatni a szépségét. Persze a vadregényes túlburjánzásnak is megvan a maga bája, de nem egy családi ház körül vagy egy irodaház előtt. A kertgondozás rendszeres elfoglaltságot jelent, hiszen csak így lehet fenntartani azt a formát és ápoltságot, amit szeretnénk. Az idővel persze sok kerttulajdonos hadilábon áll, különösen nyáron, amikor az utazások, nyaralások mellé még a kert karbantartását is be kell szorítani.

Szeretné, hogy nyáron is szép és ápolt kertbe léphessen ki nap, mint nap? Jó lenne, ha nem kellene szégyenkeznie az elburjánzott gaz, a térdig érő fű, az elhanyagolt virágágyások miatt? Bízza szakemberekre a kertgondozást, és Önnek már csak annyi dolga marad, hogy átadja magát a kert élvezetének!

Mindig is utált füvet nyírni? Többé nem kell ezzel foglalkoznia, átvesszük ezt a kötelezettséget! Természetesen nem csak a fűnyírást, de a többi, kerttel járó teendőt is elvégezzük Ön helyett!

Forduljon hozzánk bizalommal, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és hagyja ránk a fűnyírást, kertgondozást!

Fűnyírás, kertgondozás nyáron is!

Rendezett környezet a kertben? – Bízza ránk az udvartakarítást!

Manapság, a rohanó világban sokszor lényeges teendőkre nem jut idő; ilyen például a takarítás. Ilyenkor természetes, hogy az emberek külső segítséget vesznek igénybe, azonban a rendezett körülmények nem csak az ingatlanon belül határozzák meg az otthoni létet, hanem az udvarban is. Ha az Ön kertjének látványa sem tökéletes, és szeretne ezen változtatni, bízza ránk az udvartakarítást!

Az udvartakarítás során egyetlen részt sem hagyunk érintetlenül, emellett az apróságokra is odafigyelünk, de ha van valamilyen extra kívánsága a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, ezt előzetesen mindenképp jelezze, ugyanis csak így tudunk színvonalas munkát végezni az Ön környezetében is. Természetesen az udvartakarítási szolgáltatásunk nem csak magánemberek, hanem cégek számára is elérhető, így az ügyfelek is mindig rendezett környezetbe érkezhetnek.

Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk színvonalát, az udvartakarítás igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rendezett környezet a kertben? – Bízza ránk az udvartakarítást!

Napi és nagytakarítás: ha rendezett irodát szeretne

Az emberek többségét zavarja, ha munkahelyükön rendetlenség, netán kosz van. Egy tiszta, rendezett helyen mindent sokkal kellemesebb és motiválóbb csinálni, környezetünk hatással van teljesítőképességünkre is. Azonban sajnos nincs mindenhol idő a rendszeres takarításra, vagy ha még vállalná is valamelyik kolléga, az a munkája rovására menne, és egy nagyobb irodában nincs is rá lehetőség. Cégünk azonban vállalja a napi és nagytakarítást is, hogy a nyugodt munkát semmi ne akadályozza!

A napi takarítás során érdemes a kisebb feladatokra koncentrálni, mint portörlés, porszívózás, felmosás és a vizes blokkok fertőtlenítése, vízkőtelenítése. A nagytakarítások alkalmával azonban jó, ha sor kerül az ajtók, ablakok tisztítására, illetve, ha elhúzzuk a bútorokat is a helyükről, és ott is alaposan kitakarítunk. Cégünkre mindezekben számíthat!

Szüksége lenne profi nagytakarításra vagy a napi takarításhoz keres egy megbízható csapatot? Forduljon hozzánk, mi mindkettőben segítünk!

Napi és nagytakarítás: ha rendezett irodát szeretne

Különleges esemény, zsúr? Bízza ránk a rendezvény előtti és utáni takarítást!

Ahhoz, hogy bármilyen ünnepi esemény színvonalassá váljon, nemcsak a minőségi programokról kell gondoskodniuk a szervezőknek, hanem a tiszta, rendezett környezetről is. Mivel a szervezőknek rengeteg feladatuk van, az esemény előtti takarításra általában senkinek sem jut ideje és energiája. Ha Ön is tisztában van a higiénia fontosságával ezekben a helyzetekben is, bízza ránk a rendezvény előtti és utáni takarítást!

A rendezvény előtti takarítás fontossága mindenki számára világos, azonban néhány esetben hajlamosak megfeledkezni az emberek az esemény utáni rendbetételről. Utóbbi legalább annyira fontos, mint a készülődéssel járó takarítás, hiszen ez a szervezőkről állít ki bizonyítványt, vagyis, ha a rendezvény utáni takarítás is megvalósul, biztosak lehetnek abban, hogy máskor is visszatérhetnek az adott helyszínre a szóban forgó eseménnyel.

Ön foglalkozzon a minőségi programok előkészítésével, a rendezvény előtti és utáni takarításról pedig mi gondoskodunk! Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Ne csak a ház legyen rendes, de az udvar is tiszta! Besegítünk udvartakarítással! 

Nincs ideje arra, hogy a tiszta udvar, rendes ház elvárásainak maradéktalanul eleget tegyen? Önnek nem is kell, mert ha nincs módja rá, mi megcsináljuk, amire szükség van. Takarító cégünk udvartakarítással is foglalkozik, amit ugyanolyan makulátlan eredménnyel végez, mint a többi, takarítással kapcsolatos megbízást.

Udvartakarítás esetén mindent bevetünk annak érdekében, hogy rend és tisztaság legyen. Felseprünk, összeszedjük és elvisszük a szemetet, a megadott utasítások szerint helyére rakjuk az udvaron található dolgokat, és még sok egyéb feladatot megcsinálunk. Füvet is nyírunk, kertet is gondozunk, felmossuk a verandát és mindent megcsinálunk, ami adódik. Udvartakarítási protokollunkból mindig azt alkalmazzuk, amit az adott helyszínen tapasztalható körülmények megkívánnak.

Ha úgy érzi, hogy profi segítségre van szüksége az udvartakarításhoz, akkor forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg szolgáltatásunkat!

Ne csak a ház legyen rendes, de az udvar is tiszta! Besegítünk udvartakarítással!