Piperetakarítás, aprólékos munkafolyamat

Napi takarítás munkafolyamatai:

Pókhálózás, leszemetelés, (a szemét gyűjtőhelyre való szállítása), nylonzsák csere a szemetes edényekben, bútorok, berendezési tárgyak, ablakpárkány portalanítása, az adott területen porszívózás, vagy felmosás. Mellékhelyiségek: konyhák, mosdók, WC-k, piszoárok, falikutak fertőtlenítése, vízkőoldása; csapok, tükrök fényesre törlése, alapterület fertőtlenítő felmosása, higiéniai szerek pótlása; mosogatás kézzel, géppel .

A fentieken kívül mindennap kiegészítő feladatokat is végzünk: pl.: széklábak -, ajtókilincs környékén-, bejárati üvegajtó-, csempe törlés szükséges helyeken, ujjnyom eltávolítás, virágok öntözése, ápolása, hamus edények kiürítése, kimosása .

  •  Nagytakarítás, felújítás/ átalakítás után
  •  Rendezvények, zsúrok, partik előtti, utáni takarítás .
  •  Szőnyegtisztítás, többféle módszerrel .
  •  Ablaktisztítás, keretmosás .
  •  Ügyeletes takarító biztosítása .
  •  Fűnyírás, kertgondozás .
  •  Udvartakarítás .
  •  Higiéniai és egyéb irodai szerek beszerzése.

Szolgáltatásaink mindenkor a Megrendelő egyedi igényeihez és a takarítandó terület jellegéhez igazodik. A nap bármely szakában a hét minden napján, állunk az Önök rendelkezésére.

Csillogó, tiszta rendezvényhelyszín az esemény után is? – Bízza ránk a takarítást!

Aki kellően jártas a rendezvényszervezésben, tisztában van azzal, hogy nemcsak az előkészületek során kell számos feladattal számolnia, hanem magán az eseményen, és még az után is! Főként a takarítás az, ami elengedhetetlen mozzanata egy rendezvény lezárásának, azonban ezt a feladatot inkább profikra bízzák, hiszen ők olyan állapotban adják vissza a helyszínt, ahogyan a szervezők átvették közvetlenül az esemény előtt. Ha Ön is ilyen profi csapatot keres, nem kell tovább kutatnia, hiszen jó helyen jár!

A rendezvények utáni takarítás terén több éves tapasztalattal és kellő gyakorlattal rendelkezünk, maximalisták vagyunk, ennek köszönhető alaposságunk és profizmusunk. Rendezvénytakarítási szolgáltatásunkat az ügyfelek alakítják, vagyis számunkra semmi sem lehet kihívás.

Eseményt szervez, és a rendezvény utáni takarítást profikra bízná? Szolgáltatásaink igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Csillogó, tiszta rendezvényhelyszín az esemény után is? – Bízza ránk a takarítást!

Nagytakarítás felújítás, átalakítás után is!

Tavasszal mindenfelé megkezdődnek az átalakítások, építkezések vagy éppen a felújítások. Ez az időszak már alkalmas arra, hogy a nagyobb munkákat is jó időben lehessen elvégezni, amivel így gyorsabban lehet haladni. Egyszerűbb és kényelmesebb így a munka, de attól még a végéről nem lehet megspórolni a takarítást. A hulladék, törmelék, por nem lesz kevesebb, ezért szükség van arra is, hogy valaki rendbe szedje a terepet a felújítás, átalakítás végén.

Keressen minket bizalommal, és bízza az átalakítás, felújítás utáni nagytakarítást egy tapasztalt takarító brigádra! Mit nyer azzal, ha minket választ és profikkal végezteti a nagytakarítást? Elsősorban időt, hiszen szervezetten, összeszokottan dolgozunk, egy átgondolt terv alapján. Nem hagyunk ki semmit, valamennyi felületet modern tisztítószerekkel és eszközökkel tisztítunk meg. Nálunk a nagytakarítás valóban alapos és mindenre kiterjed, így a kosznak nyoma sem marad.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és árajánlatot kérni nagytakarításra!

Nagytakarítás felújítás, átalakítás után is!

Szőnyegtisztítás, többféle módszerrel!

A szőnyegek alapvető kiegészítői  az otthonok berendezésének, de az irodákban, közösségi terekben is előszeretettel használják, mert hihetetlenül egyszerűen képesek barátságossá varázsolni egy helyiséget. Az elhanyagolt szőnyeg viszont egyszerűen csak igénytelen és hervasztó látvány. Szüksége van állandó törődésre, amit szőnyegtisztítással adhatunk meg neki.

Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy balul sikerült mozdulat, egy véletlen baleset folytán a gyümölcslé, az ebéd a szőnyegen köt ki, ráfröccsen a sár, a tinta, összekoszolja a festék vagy egy háziállat. A foltok eltüntetése legyen a mi dolgunk! Ha nem boldogul a szőnyegtisztítással, ne adja fel, szőnyege megmenthető, csupán egy elhivatott csapat és néhány korszerű eszköz szükséges hozzá!

Keressen fel minket bizalommal, és hagyja ránk a szőnyegtisztítást! A szőnyegek maradéktalanul foltmentesek és patyolat tiszták lesznek, ezt garantáljuk! Többféle módszerrel dolgozunk, hatékony tisztítószereket és megbízható takarítógépeket használunk minden egyes megbízásunkhoz! Lépjen velünk kapcsolatba honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és tisztíttassa szőnyegét profikkal!

Szőnyegtisztítás, többféle módszerrel!

Fűnyírás, kertgondozás nyáron is!

Egy kertnek törődésre van szüksége ahhoz, hogy igazán meg tudja mutatni a szépségét. Persze a vadregényes túlburjánzásnak is megvan a maga bája, de nem egy családi ház körül vagy egy irodaház előtt. A kertgondozás rendszeres elfoglaltságot jelent, hiszen csak így lehet fenntartani azt a formát és ápoltságot, amit szeretnénk. Az idővel persze sok kerttulajdonos hadilábon áll, különösen nyáron, amikor az utazások, nyaralások mellé még a kert karbantartását is be kell szorítani.

Szeretné, hogy nyáron is szép és ápolt kertbe léphessen ki nap, mint nap? Jó lenne, ha nem kellene szégyenkeznie az elburjánzott gaz, a térdig érő fű, az elhanyagolt virágágyások miatt? Bízza szakemberekre a kertgondozást, és Önnek már csak annyi dolga marad, hogy átadja magát a kert élvezetének!

Mindig is utált füvet nyírni? Többé nem kell ezzel foglalkoznia, átvesszük ezt a kötelezettséget! Természetesen nem csak a fűnyírást, de a többi, kerttel járó teendőt is elvégezzük Ön helyett!

Forduljon hozzánk bizalommal, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és hagyja ránk a fűnyírást, kertgondozást!

Fűnyírás, kertgondozás nyáron is!

Rendezett környezet a kertben? – Bízza ránk az udvartakarítást!

Manapság, a rohanó világban sokszor lényeges teendőkre nem jut idő; ilyen például a takarítás. Ilyenkor természetes, hogy az emberek külső segítséget vesznek igénybe, azonban a rendezett körülmények nem csak az ingatlanon belül határozzák meg az otthoni létet, hanem az udvarban is. Ha az Ön kertjének látványa sem tökéletes, és szeretne ezen változtatni, bízza ránk az udvartakarítást!

Az udvartakarítás során egyetlen részt sem hagyunk érintetlenül, emellett az apróságokra is odafigyelünk, de ha van valamilyen extra kívánsága a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, ezt előzetesen mindenképp jelezze, ugyanis csak így tudunk színvonalas munkát végezni az Ön környezetében is. Természetesen az udvartakarítási szolgáltatásunk nem csak magánemberek, hanem cégek számára is elérhető, így az ügyfelek is mindig rendezett környezetbe érkezhetnek.

Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk színvonalát, az udvartakarítás igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rendezett környezet a kertben? – Bízza ránk az udvartakarítást!

Napi és nagytakarítás: ha rendezett irodát szeretne

Az emberek többségét zavarja, ha munkahelyükön rendetlenség, netán kosz van. Egy tiszta, rendezett helyen mindent sokkal kellemesebb és motiválóbb csinálni, környezetünk hatással van teljesítőképességünkre is. Azonban sajnos nincs mindenhol idő a rendszeres takarításra, vagy ha még vállalná is valamelyik kolléga, az a munkája rovására menne, és egy nagyobb irodában nincs is rá lehetőség. Cégünk azonban vállalja a napi és nagytakarítást is, hogy a nyugodt munkát semmi ne akadályozza!

A napi takarítás során érdemes a kisebb feladatokra koncentrálni, mint portörlés, porszívózás, felmosás és a vizes blokkok fertőtlenítése, vízkőtelenítése. A nagytakarítások alkalmával azonban jó, ha sor kerül az ajtók, ablakok tisztítására, illetve, ha elhúzzuk a bútorokat is a helyükről, és ott is alaposan kitakarítunk. Cégünkre mindezekben számíthat!

Szüksége lenne profi nagytakarításra vagy a napi takarításhoz keres egy megbízható csapatot? Forduljon hozzánk, mi mindkettőben segítünk!

Napi és nagytakarítás: ha rendezett irodát szeretne

Különleges esemény, zsúr? Bízza ránk a rendezvény előtti és utáni takarítást!

Ahhoz, hogy bármilyen ünnepi esemény színvonalassá váljon, nemcsak a minőségi programokról kell gondoskodniuk a szervezőknek, hanem a tiszta, rendezett környezetről is. Mivel a szervezőknek rengeteg feladatuk van, az esemény előtti takarításra általában senkinek sem jut ideje és energiája. Ha Ön is tisztában van a higiénia fontosságával ezekben a helyzetekben is, bízza ránk a rendezvény előtti és utáni takarítást!

A rendezvény előtti takarítás fontossága mindenki számára világos, azonban néhány esetben hajlamosak megfeledkezni az emberek az esemény utáni rendbetételről. Utóbbi legalább annyira fontos, mint a készülődéssel járó takarítás, hiszen ez a szervezőkről állít ki bizonyítványt, vagyis, ha a rendezvény utáni takarítás is megvalósul, biztosak lehetnek abban, hogy máskor is visszatérhetnek az adott helyszínre a szóban forgó eseménnyel.

Ön foglalkozzon a minőségi programok előkészítésével, a rendezvény előtti és utáni takarításról pedig mi gondoskodunk! Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Ne csak a ház legyen rendes, de az udvar is tiszta! Besegítünk udvartakarítással! 

Nincs ideje arra, hogy a tiszta udvar, rendes ház elvárásainak maradéktalanul eleget tegyen? Önnek nem is kell, mert ha nincs módja rá, mi megcsináljuk, amire szükség van. Takarító cégünk udvartakarítással is foglalkozik, amit ugyanolyan makulátlan eredménnyel végez, mint a többi, takarítással kapcsolatos megbízást.

Udvartakarítás esetén mindent bevetünk annak érdekében, hogy rend és tisztaság legyen. Felseprünk, összeszedjük és elvisszük a szemetet, a megadott utasítások szerint helyére rakjuk az udvaron található dolgokat, és még sok egyéb feladatot megcsinálunk. Füvet is nyírunk, kertet is gondozunk, felmossuk a verandát és mindent megcsinálunk, ami adódik. Udvartakarítási protokollunkból mindig azt alkalmazzuk, amit az adott helyszínen tapasztalható körülmények megkívánnak.

Ha úgy érzi, hogy profi segítségre van szüksége az udvartakarításhoz, akkor forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg szolgáltatásunkat!

Ne csak a ház legyen rendes, de az udvar is tiszta! Besegítünk udvartakarítással!